Webdesign

Surf's Up!

Waarom een website?

Net als jij en ik zoekt tegenwoordig iedereen op internet naar informatie over producten, diensten, bedrijven en verenigingen. Met je eigen website van je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, overal en altijd bereikbaar voor klanten en geïnteresseerden. Een website heeft een lagere drempel en is voor veel mensen een eerste contact. Bovendien heb je heel wat mogelijkheden om je bedrijf of product te presenteren. Je extra, virtuele etalage kan uitgerust worden met catalogen, brochures, foto's, filmpjes, geluiden,... Op een makkelijke manier bereik je nieuwe klanten en geïnteresseerden. Je houdt bestaande klanten vlot op de hoogte van nieuwe promoties en artikelen.

Profielpagina

Wil je online vertegenwoordigd zijn maar heb je (nog) geen nood aan een uitgebreide website? Dan is een profielpagina zeker iets voor jou! Een profielpagina is een website die bestaat uit één pagina met de informatie die jij wilt. Bovendien melden we de pagina aan bij Google, zijn foto's en fotobewerkingen (Basic) en SEO (Search Engine Optimalisation) (Basic) inbegrepen. De pagina kan later altijd uitgebreid worden tot een volwaardige website.

Wat kan SiteDesigns voor je doen?

SiteDesigns bvba maakt je website van start tot finish. Al onze website worden gebouwd op basis van CMS (Content Management System) waardoor je dankzij onze handige handleiding makkelijk zelf inhoudelijke aanpassingen kan doen. Bij de start van het webproject wordt een voorlopige wachtpagina met je voornaamste gegevens (contactgegevens, openingsuren,...) online geplaatst. Foto's en fotobewerkingen (Basic) die nodig zijn voor je website, je site aanmelden bij Google, SEO (Search Engine Optimalisation) (Basic) zijn inbegrepen. Uiteraard zijn onze websites vlot te bekijken op computers, tablets en smartphones.

PROMO: SiteDesigns SitePack
Wanneer je een website neemt, kiest voor aangepaste hosting en de domeinregistratie door SiteDesigns bvba laat uitvoeren krijg je standaard 10% korting cadeau!

 

Websites